Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

kalyvitu : «Εκεί, κάποιος παπάς, δεν θα έβγαζε τα ράσα;»

Δημοσίευση : 30 Ιουνίου

«Είναι πολύ όμορφος, περίπου 24 ετών και είναι βίαιος. Το ξέρω γιατί έχω κάνει έρωτα μαζί του και με έχει χτυπήσει. Ήταν... περιζήτητος στους παπάδες, αλλά και σε γνωστούς ηθοποιούς που συχνάζουν στα αμαρτωλά στέκια της Αθήνας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω και στον εισαγγελέα, αν με καλέσει». Όπως μάλιστα ισχυρίζεται η Κωνσταντίνα, από τη νύχτα του φόνου ο 24χρονος έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα...» (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ)


η kalyvitu έγραψε

kala kapoios papas poy tha hthele na paei ekei den tha ebgaze ta rasa?


ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε:

Λογικό το ερώτημα σας.

Αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι και πωρωμένοι, έχουν, και, γερές πλάτες προστασίας από όμοιους τους υψηλά ιστάμενους, και έτσι δεν χρειάζεται να κρύβονται.

Άλλωστε, τα ράσα τούς δίνουν και ένα άλλοθι, μια κάλυψη, μια αίγλη ότι είναι υπεράνω υποψίας, ότι τάχα τυχαία περνάνε από εκεί... ...Οπότε, ποιος θα τους παρακολουθήσει, ποιος θα τους υποπτευθεί ότι κάτι κακό πάνε να κάνουν, και ποιος θα τολμήσει (ΑΥΤΟΥΣ) να τους συλλάβει, ε;

Πρόσφατα μάλιστα, «έπιασαν» έναν αρχιμανδρίτη να κάνει πιάτσα στη Συγγρού. Δεν τον έπιασε η αστυνομία, φυσικά, αλλά οι τηλεοπτικές κάμερες! Εκείνος, δήλωσε με καμάρι στο γυαλί την διπλή του ιδιότητα, αυτήν δηλαδή του υψηλόβαθμου ιερωμένου και αυτήν του ομοφυλόφιλου! Έτσι! «Φάτσα-κάρτα», ξεδιάντροπα!

Πριν από λίγο καιρό δε, είχε και ο κ. Χίος ένα άλλο ρεπορτάζ στην «Εσπρέσο», με έναν άλλο παπά που γλεντούσε μπεκρούλιαζε και ασχημονούσε, σε μόνιμη βάση, σε νυχτερινά κέντρα, και που ανέβαινε στο τέλος στην πίστα όπου πετούσε τα ράσα του χορεύοντας αγκαλιά μαζί με μια μισόγυμνη ντιζέζ του μαγαζιού, ποζάροντας έτσι με αυταρέσκεια στον φακό που απαθανάτιζε τα καμώματα του αυτά..

Καταλάβατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: