Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Ο ρασοφόρος όμως δεν αποχώρησε! Γιατί, άραγε;

Δημοσίευση : 7 Φεβρουαρίου


Στην εκπομπή «το Χ πρες του μεσονυχτίου» του ΕΞΤΡΑ3 με τον κ. Σπύρο Καραντζαφέρη, παρευρίσκεται σήμερα στο πάνελ και ο γνωστός ρασοφόρος Ιωάννης Διώτης, διότι το θέμα (όπως αυτό ανακοινώθηκε στην έναρξη της εκπομπής, εδώ και μισή ώρα) είναι η εκλογή του Αρχιεπισκόπου.

Με το ίδιο ενδιαφέρον και εγώ, λοιπόν, άρχισα να παρακολουθώ την εκπομπή, η οποία όμως δεν έχει μπει ακόμα στο θέμα που αναγγέλθηκε αλλά έχει εκτραπεί. Αυτό με έκανε να την κλείσω.

Ποια η εκτροπή; Είναι το προσωπικό θέμα του κ. Καρατζαφέρη που άρχισε να αναφέρεται σε μια αγωγή που του έγινε. Αν και είπε ότι εκτεταμένα θα αναφερθεί την επόμενη φορά (την Παρασκευή) στο θέμα αυτό, εδώ και μισή ώρα μιλάει για το θέμα του αυτό, προκαταρτικά υποτίθεται.

Δεν το έκλεισα το κανάλι από ανυπομονησία, αλλά διότι ένα ρεπορτάζ που έπαιξε (διάλογοι Χίου και Καμπουράκη) που αναφέρθηκε ξανά και ξανά, περιείχε λέξεις που δεν ταίριαζαν με την εκεί παρουσία του γέρου ρασοφόρου. Ακούσαμε λοιπόν λέξεις όπως «μαλακίες», «γκόμενα», «πηδιόνταν», «πήδημα», κ.λπ. που είχαν να κάνουν με την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Εγώ, έκλεισα την τηλεόραση.

Ο ρασοφόρος όμως δεν αποχώρησε! Γιατί, άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: