Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Απάντηση, πρόταση με πρόταση, σε προσωπικό μήνυμα.

Α.Γ. «Ο Χριστος αγαπητε Παναγιωτη οταν ηλθε, τοτε πχ που του παρουσιασαν την μοιχαλιδα να την δικασει, τους ταβγαλε στην φορα; Εμεις ομως το κανουμε ετσι; δεν κανω τον σωστο προσεξε! Κι εγω το ιδιο ειμαι! Αν εμας το παιδι το δικο μας κανει καποιο σφαλμα θα το κανουμε βουκινο να χασει το ονομα του κι το προσωπο του; Δεν θα το συγχωρησουμε; Δεν θα κανουμε μιαν ευχη να γινει καλυτερο; Τα παιδια ομως των αλλων τα αποκεφαλιζουμε με την μια ετσι;».

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;

Από: Α.Γ.
Προς:PANAG. MICHALOPOULOS
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 26, 2007 5:09 pm

1. «Εννοώ απλά και μόνο, ότι όταν γίνεται κάποια αδικία, καλό θα ήταν να μην αναφερόμαστε σε πρόσωπα αλλά στην πράξη την ιδία».
Απάντηση: Όταν λέτε «αδικία», τι εννοείτε; Το Χριστεμπόριο; Την ομοφυλοφιλία; Την προδοσία της Ορθοδοξίας; Αυτήν τη σατανική τριάδα που εκφράζει εν πολλοίς την «Ποιμένουσα» την «Διοικούσα» Εκκλησία;
Μα, αυτά τα «αδικήματα», έχουν ονοματεπώνυμο! Δεν διαπράχτηκαν από φαντάσματα!

2. «Γινόμαστε εμείς οι ίδιοι οι μεγαλύτεροι δήμιοι.».
Απάντηση: Γιατί δήμιοι; Ποιον αποκεφαλίσαμε; Τον κίναιδο Παντελεήμονα Μπεζενιτη; Τον θέλατε στο θρόνο της Αττικής για να συνεχίζει από εκεί, από θέση μεγαλύτερης ισχύς τα σατανικά του κατορθώματα;

3. «Μα όταν μιλάμε για τον Χριστό, δεν πρέπει να προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να φτιάξουμε πρώτα τον εαυτό μας;»
Απάντηση: Ναι! Αλλά να μη μένουμε εγωιστικά στην «ψυχούλα» μας, διότι τότε θα κολαστούμε!

4. «Δεν είπε: μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε;».
Απάντηση: Έτσι σας είπανε ότι είπε (μόνο) για να σας κοιμίζουν, οι άθλιοι ρασοφόροι και οι ψεφτο-γέροντες; Είπε ακόμα και «μην κρίνετε κατ' όψιν αλλά την δικαίαν κρίσιν κρίνατε», είπε ακόμα και «ορθώς έκρινας»!

5. «Λέμε για τους βέβηλους που υπάρχουν μέσα στην εκκλησία και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι χειρότεροι και από αυτούς!».
Απάντηση: Εσείς ξέρετε! Θα μιλάτε ίσως και από προσωπική σας πείρα!..

6. «Ας φτιάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, να γίνουμε εμείς παραδείγματα καλά για τους άλλους σαν χριστιανοί ορθόδοξοι και ο Χριστός θα φροντίσει και για τα υπόλοιπα έτσι όπως ξέρει Αυτός και μόνον.».
Απάντηση: Τα μεγάλα σας αφεντικά (τα χρυσοστόλιστα και μιτροφόρα, και σκανδαλοποιά) δεν τα κρίνετε, κρίνετε όμως εμένα (κατ' εντολή τους;), και δεν αφήνετε να το φροντίσει αυτό ο Χριστός, να με νουθετήσει Εκείνος δηλαδή, αλλά το αναλάβατε εργολαβικά εσείς, με τα προσωπικά αυτά μηνύματα σας, εδώ στο φόρουμ «Ορθοδοξία». Εύγε σας!..

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ) ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΦΟΡΟΥΜΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: