Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Καλημέρα και σε σένα, αγαπητή Αναστασία!

Δημοσίευση : 19 Δεκεμβρίου 2007

Σχόλιο στο θέμα:
Τι έγινε ο παπα-Τσάκαλος;

Καλημέρα και σε σένα, αγαπητή Αναστασία!

Πρωινή-πρωινή και εσύ, και έχασα την αμεσότητα της απάντησης μου αφού διάβασα με αργοπορία και το δικό σου μήνυμα.
Βέβαια, ο παπα-Τσάκαλος «δεν ήταν ένα κτήνος που βίαζε κοριτσάκια» (δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο), δεν ήταν όμως και υπόδειγμα καλού κληρικού, κατά τη γνώμη μου. Μην τρελαθούμε κιόλας με αυτές τις συγκρίσεις.
Διότι σχετικά με τον παπα-Τσάκαλο έχω να σου πω ότι ο «άνθρωπος» αυτός είχε μεν ταλέντο για πολιτικός, αλλά δεν «πρόκανε» (όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Φλωράκης)... Είχε τέτοιο ταλέντο (εύχομαι να έχει μετανοήσει και να έχει συγχωρεθεί) διότι ήταν η προσωποποίηση του λαϊκισμού της ψευτιάς, της υποκρισίας:

...Παρίστανε τον «Ορθόδοξο» αλλά ερωτοτροπούσε με τους προτεστάντες.
...Παρίστανε τον «αριστερό» αλλά βούταγε (για τους φτωχούς;) τα χοντρά λεφτά από το παγκάρι, από τον δίσκο, κατά την «καταμέτρηση» στα υπόγεια του αγίου Αρτεμίου Γούβας.
...Παρίστανε τον «χριστιανό» αλλά ήταν ένθερμος υποστηρικτής της εφαρμογής του νόμου για ελεύθερες αμβλώσεις.
...Παρίστανε τον «άντρα» που δεν ήθελε για ηθικούς όπως έλεγε λόγους να γίνει δεσπότης ο Χρυσόστομος Συνετός (ηγούμενος Πεντέλης τότε, και μητροπολίτης Ζακύνθου, σήμερα) και τον πολέμαγε γι αυτό, αλλά κατέληξε τελικά στην Μητρόπολη Αττικής (από τον άγιο Αρτέμιο Γούβας, ο παπα-Τσάκαλος) όπου λόγω του τότε αφεντικού του (Παντελεήμονα Μπεζενίτη) έγινε ο πρώτος υποστηρικτής της ομοφυλοφιλίας στο παπαδαριό!!!..

Άξιος για πολιτικός λοιπόν (ήταν, αλλά είπαμε δεν πρόκανε)!

Ένας βρομόστομος που διαολόστελνε από τα κανάλια τους συζητητές του.
Στο ΛΑ.Ο.Σ μάλιστα, θα μπορούσε (με λίγη προσπάθεια ακόμα) να βοηθάει και τον κ. Καρατζαφέρη να βλαστημάνε μαζί ΚΑΙ τα θεία, προς τους υπαλλήλους του καναλιού, και όχι μόνο..

Ωστόσο όμως, ο κ. Μυλωνόπουλος που ήταν το δεξί (τι άλλο) χέρι του «προέδρου» (και που αυτομόλησε για να πάει στον Παπαθεμελή) είχε πει ότι αυτό (το να βλαστημάει τα Θεία ο Καρατζαφέρης) δεν ήταν το χειρότερο που έκανε...
Να υπονοούσε κάτι σχετικό με την παιδεραστία (έχει αναφερθεί και αυτό για τον Καρατζαφέρη) άραγε;
Αν ναι, τότε σίγουρα άχρηστος θα του ήταν σε αυτό ο παπα-Τσάκαλος αφού ΑΥΤΟΣ δεν έκανε ΚΑΙ τέτοια πράγματα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: