Κυριακή, 3 Αυγούστου 2008

ΠΑΠΑ-ΡΟΚΑΔΟ-ΠΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΟ!!!


«Τι γνώμη έχεις για τους παπαροκάδες;»
(
anarxikia)


ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»)

ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

ΤΙ ΝΑ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ;

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες, ευλογείτε!

Καταγγέλλω ενώπιόν σας, τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για σκανδαλισμό, διότι:

Από την αρχή της «ροκ καριέρας» του, και όταν κάποιες ενέργειές του θεωρήθηκαν ότι έπρεπε να ελεγχθούν από την Εκκλησία, από επιτροπή υπό τον Σεβ. κ. Άνθιμο (αν θυμάμαι καλά) τότε, κατάφερε λένε, να αποτρέψει κάθε εις βάρος του ποινή, απειλώντας ότι αν τον τιμωρήσουν, θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια που αποδίδονται σε (ομοφυλόφιλους προφανώς) κληρικούς!

Σήμερα, ένας δημοσιογράφος κάνει «κάθε βράδυ - κάθε βράδυ» (κατά τον Μακαριώτατο), θέμα με τις «κουδουνίστρες» (ομοφυλόφιλους εννοεί), Επισκόπους με γυναικεία ονόματα - παρατσούκλια, που κατ' αυτόν δεν είναι ούτε ένας ούτε δυο αλλά γύρω στους 40 (σαράντα)!

Ο ίδιος δε ο δημοσιογράφος (ο κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, του «εκ-κεντρικού δελτίου» του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA3), αναφέρει τακτικά στις εκπομπές του ότι τα στοιχεία, του τα δίνουν «μέσα από την Εκκλησία», άνθρωποι που θέλουν να του πουλήσουν εκδούλευση ώστε αυτοί να μένουν στο απυρόβλητο της κριτικής του και των αποκαλύψεών του.

Τα ανωτέρω, με κάνουν να αναρωτιέμαι ποια άραγε να είναι εν προκειμένω η συνεισφορά του π. Νεκταρίου; Και, αν είναι αυτός που πληροφορεί τον κ. Καρατζαφέρη, τι κέρδος έχει, όταν «τα δικά του» είναι σε πρώτο πλάνο τακτικά στην τηλεόραση, όπως: εμφάνιση (με τα «καλογέρια» του) ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες, εμφάνιση στην εκπομπή «παραπληροφόρηση» του ALPHA όπου γελοιοποιούσε την προσευχή, χοροστασία στο γάμο του κ. Μικρούτσικου όπου γελοιοποιήθηκε και το μυστήριο του γάμου κλπ, κλπ.

Αλλά, τώρα, καταγγέλλεται ο π. Νεκτάριος (σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2005) ως πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου κ. Τράγκα (νομίζω ότι και αυτόν τον έχει παντρέψει)! Καταγγέλλεται από τον κ. Βλάχο, δικηγόρο του κ. Βαβύλη! Σήμερα, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Οικονομέα «πρωινές σελίδες» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! Ο δικηγόρος λοιπόν, κατήγγειλε τον κ. Μουλατσιώτη ότι αυτός ως εξομολόγος (!) είναι ο πληροφοριοδότης που αποκάλυψε στον κ. Τράγκα μυστικά εξομολογήσεως. Κατήγγειλε συγκεκριμένα, ότι το σπίτι του κ. Βαβύλη (τι άλλη σχέση είχαν και ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου;), το αποκάλυψε ο π. Νεκτάριος στον κ. Τράγκα ο οποίος (ως δημοσιογράφος, εκδότης και καναλάρχης) πήγε πρώτος εκεί μαζί με την ασφάλεια για ρεπορτάζ! Την καταγγελία δε αυτή, την άκουσε (από άλλο παράθυρο) ο κ. Τράγκας ο οποίος «εμμέσως πλην σαφώς», που λένε, την επιβεβαίωσε, όπως εγώ κατάλαβα.

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες,

Στην αρχή (πριν δυο ή τρεις μήνες) των αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα στην Εκκλησία, ένα από τα επιχειρήματα του Αγίου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου κατά όσων κάνουν τις αποκαλύψεις αυτές ήταν ότι «δεν πρέπει να λέγονται δημόσια όσα ιεράρχες πράττουν στην ιδιωτική τους ζωή, όπως και οι ιερωμένοι δεν αποκαλύπτουν μυστικά των εξομολογούμενων σε αυτούς»!!!

Αναρωτιέμαι λοιπόν μετά από αυτά, από ποιους μυστικούς ή φανερούς πράκτορες πρέπει να φυλαγόμαστε ως (πιστοί στο μυστήριο της εξομολόγησης) χριστιανοί, όταν όπως φαίνεται έχει αρχίσει μια βεντέτα στους «εκκλησιαστικούς» και παρακρατικούς κύκλους όπου όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Γι' αυτό το τελευταίο, και για όλα τα άλλα που σας ανέφερα, παρακαλώ ερευνείστε την περίπτωση του (και «πληροφοριοδότη»;) π. Νεκτάριου (διαθέτω κασέτα με τη σημερινή εκπομπή του ALPHA) και αν αληθεύουν οι καταγγελίες αποσχηματίστε (αυτή νομίζω είναι η ποινή) τον και «παπαροκά» αποκαλούμενο, «ιερωμένο» κ. Μουλατσιώτη.


Μετά τιμής,

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: