Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

2 ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Από περσινή «περιοδεία» σε μοναστήρια. Να οι εντυπώσεις μου:»:



1.
Δισκογραφική επιχείρηση Μουλατσιώτη:


Όταν ξεκίνησε ο Μουλατσιώτης την δισκογραφική επιχείρηση του, και βρισκόταν συνέχεια αυτός και τα καλογέρια του στα κανάλια (πολλές φορές μάλιστα ανάμεσα σε μισόγυμνες γυναίκες), η ιερά Σύνοδος («σκανδαλισμένη») θέλησε να τον μαζέψει, αλλά κώλωσε όταν ο Μουλατσιώτης απείλησε ότι θα βγει δημόσια και θα αποκαλύψει ποιοι δεσποτάδες κρύβονται πίσω από τα παρατσούκλια με τα γυναικεία ονόματα.


2. Ο πνευματικός του πατέρας του Μουλατσιώτη

Σχολιαστής: «Αν θέλει κάποιος να κάνει οτιδήποτε στο κρεβάτι του, παραμένει λαϊκός, δεν φοράει ράσο, δεν γίνεται μοναχός και έτσι δεν λογοδοτεί και σε κανέναν.»

Απάντηση:

Για τον ηγούμενο Νεκτάριο Μουλατσιώτη τα λέτε αυτά; Ο οποίος δήλωνε με καύχηση ότι οι μοναχοί του.. «είναι όλοι ωραία παιδιά»;

..Πού δήλωνε ακόμα ότι ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος, ο πνευματικός του πατέρας (που του δίδαξε λέει, πώς θα στήσει όλη αυτήν την επιχείρηση στην οποία διέπρεψε), που δήλωνε λοιπόν ότι «είναι κρίμα» (λέει ο Μουλατσιωτης) «τώρα στα γεράματα να φύγει με το στίγμα του πούστη» (ο πρώην Πειραιώς Καλλίνικος)!

Ξέρετε, την γνωστή υπόθεση με τον νεαρό ψάλτη που κατήγγειλε ότι ο Δεσπότης τον κυνηγούσε με ανώμαλες ορέξεις μέσα στο ιερό του ναού, γύρω από την αγία τράπεζα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: