Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

«Τελευταίες δημοσιεύσεις» (ένας παπάς μπλόγκερ)

Δημοσίευση : 25 Μαρτίου

Όγδοο στην κορυφή των δημοσιεύσεων των μπλογκς του PATHFINDER, βλέπω τώρα, ένα θέμα του μπλογκ «Η ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ». Έχει τίτλο: «Ευαγγελίζου γη χαράν μεγάλη......».

Ενδιαφέρομαι, και το ανοίγω.

Βλέπω, ότι αναρτήθηκε στις 9 το πρωί. Βλέπω όμως ακόμα, ότι ο συντάκτης του είναι ένας παπάς και εκπαιδευτικός, ο κ. Δημήτριος Αθανασίου.

Αναρωτιέμαι, γιατί άραγε ένας παπάς δεν βρισκόταν στην εκκλησία τέτοια ώρα, αλλά ήταν μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και πόσταρε!
Ίσως, βεβαια, να μην έχει ενορία αν εργάζεται σε σχολείο. Δεν αισθάνεται όμως την ανάγκη να εκκλησιάζεται; Και μάλιστα μια τέτοια μέρα, μια τόσο μεγάλη εορτή (του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) που είναι σήμερα;

Πάω στο προφίλ του, και βλέπω ότι στα «αγαπημένα βιβλία» του αναφέρει μεταξύ άλλων, και, το διαβόητο βιβλίο ο «πύρινος ποταμός», αυτό το βιβλίο που περιέχει αιρετικές θέσεις, τις θέσεις του Ωριγένη, ο όποιος έχει καταδικαστεί από την Εκκλησία!..

Βλέπω τέλος, εκεί στο προφίλ του, και τον μοναδικό του φίλο, που δεν είναι άλλος από τον άλλο μπλόγκερ, αυτόν που δηλώνει θεολόγος, αυτόν με το ψευδώνυμο MICHARHANGEL, που γράφει το μπλογκ OΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Χμμμμμμμ!!!..

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Υ.Γ.

Χρόνια Πολλά, και να προσέχετε!.. :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: