Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2008

Αλλά δεν φακελώνουν μόνο εμάς. Φακελώνονται και μεταξύ τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

Το δημοσίευσε μετά, ΚΑΙ η δωρεάν εφημερίδα «Μέτρο» με τον τίτλο: 
«Μαρτύρησε» ο παπάς;

Μετά, θορυβήθηκε ο Χριστόδουλος (ήταν άνοιξη του 2007, αν θυμάμαι καλά) και άρχισε να κάνει δηλώσεις ότι διασφαλίζεται τάχα το απόρρητο της εξομολόγησης και ότι δεν αληθεύει το γεγονός. Βάλανε μετά και τον γέροντα (που τον είχανε "μέσα" στο μεταξύ) να το διαψεύσει, και εκείνος (τι να έκανε ο κακομοίρης;) είπε ότι... δεν τον μαρτύρησε ο παπάς!..

Καταλάβατε;

Αλλά και έναν υπαινιγμό (σχετικά με την εξομολόγηση) υπαινιγμό που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά έκανε και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, πρόπερσι με τα σκάνδαλα όταν έβγαιναν στη φόρα οι ροζ (ομοφυλοφιλικού περιεχομένου) κασέτες με τηλεφωνικές συνομιλίες του μητροπολίτη Αττικής (τότε) του Παντελεήμονα Μπεζενίτη.

Είπε τότε ο Άνθιμος: «Τι δημοσιοποιείτε μυστικά Ιεραρχών; Δημοσιοποιούμε εμείς μυστικά δικά σας που τα ξέρουμε από την εξομολόγηση;»

Σαν απειλή δεν ακούγεται αυτό;

Και είναι το ίδιο να δημοσιοποιεί ο ομοφυλόφιλος "φίλος" του δεσπότη τις συνομιλίες που είχε μαζί του, το ίδιο είναι να κάνει και ο εξομολόγος την ίδια «δουλειά»;

Αλλά δεν φακελώνουν μόνο εμάς. Φακελώνονται και μεταξύ τους (οι δεσποτάδες κυρίως) και εκβιάζουν ο ένας τον άλλον. Όταν δε ξέσπασαν τα σκάνδαλα πριν τρία χρόνια, έσπευδαν να παραδίδουν τέτοιους φακέλους (των άλλων) σε δημοσιογράφους για να τους πουλήσουν εκδούλευση και για να τους εξευμενίσουν ώστε να μην αναφερθούν σε αυτούς αλλά στους υπόλοιπους!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: